IGMONSTA

Apps rahsia untuk SKYROCKET 
jualan online di Instagram

Lihat bagaimana IG Monsta boleh bantu naikkan followers dan
jualan online anda di Instagram dalam video di bawah.

Play Video

Beribu-ribu Prospek Anda Sedang Lepak Di Instagram.
Takkan Anda Nak Tengok Je?

Dari 32 juta penduduk Malaysia, 75% ataupun 24 juta orang adalah pengguna social media yang aktif.
Dari 24 juta pengguna aktif tersebut, 49% ataupun 11.8 juta orang di Malaysia mempunyai akaun Instagram. Dan jumlah tersebut terus meningkat dari tahun ke tahun.

Jadi, cuba anda bayangkan betapa ruginya jika anda tidak manfaatkan dan maxiumkan platform instagram untuk bisnes anda.

Macam Mana Nak SALES LEBAT Di Instagram?

Sebenarnya, cara nak Sales Lebat bisnes di instagram adalah

Wajib tambah jumlah follower yg targeted setiap hari, kerana, semakin tinggi followers targeted semakin tinggi potensi jualan. Setuju?

Dan sebenarnya anda boleh lakukan ini secara AUTOMATIK sahaja.

100-200 Followers Targeted setiap hari. Okay tak?

Kalau sebulan? Dah berapa? Tapi ada prosesnya.

Tak payah buang masa penat2 nak buat manual hari-hari.

Anda Teruja Nak Tahu Lagi? Teruskan Baca..

Masalah yang dihadapi oleh Peniaga di Instagram.

1) Kerja Manual – Penat lakukan kerja Follow Unfollow secara manual setiap hari.

2) Engagement rendah – Followers ramai tapi seperti ramai yang tidak tahu kewujudan bisnes anda.

3) Bajet marketing yang limited – Kos pengiklanan yang ciput untuk ig ads, paid review dll.

4) Tidak tahu marketing advanced – Tak tahu Paid Review atau IG Ads atau dah tahu tapi nak tambah sumber traffic.

5) Tertipu dengan servis naikkan followers – Bayar mahal-mahal tapi tiada result.

IGMONSTA telah digunakan lebih 1 tahun dan membantu lebih 1578+ user seluruh Malaysia dan masih berfungsi dengan baik.
IGMONSTA membantu peniaga di Instagram mengautomasikan bisnes mereka dan mengurus sehingga 9 akaun Instagram serentak melalui smartphone sahaja.

5/5

Feedback pengguna

IG Monsta adalah 10x lebih efektif dari iklan paid review dan lebih murah dari IG Ads. Berikut adalah feedback pengguna.

“Hari ni tak putus2 sy dapat order.
Baru install jer tu, alhamdulillah”

“Lepas masuk kelas cikgu saya nampak IG saya
 mcm ada seri sikit gitu.. hari ni ada 2 org dm tanya baju”

“Alhamdulillah, walau tak banyak hari ni pertama kali dapat sale dari IG”

“1st time dapat customer dari IG, dah buat bayaran, alhamdulillah. Sebelum ni saya fokus buat fb ads”

“Sale pertama dari IG marketing selepas menggunakan apps IG Monsta”

“Guna cara cikgu dan apps, sekarang dah close sale sorang customer”

Betul ke Apps IGMONSTA boleh dapatkan real targeted followers?

Biar saya explain..

Servis/ sistem/ apps/ software naikkan followers yang terdapat
 di luar sana, saya bahagikan kepada 2 :

1.Tak Targeted/ Instant Fans

Instant Fans ni kebanyakannya followers daripada india, USA, dan indonesia bukannya followers daripada Malaysia.
Ciri-cirinya adalah anda boleh dapatkan 5k,10k,50K bahkan 100K followers dengan kos yang rendah dalam tempoh 24-48 jam sahaja. Saya jamin 100% walaupun anda ada 1 juta followers sekalipun, TAKKAN ADA SALES yang akan berlaku. Dan followers anda akan drop mendadak dari masa ke masa.

Soft Reminder : Jangan tertipu dengan servis diluar sana yang mengatakan instant fans adalah targeted followers Malaysia.

2. Targeted Followers

Targeted followers pulak followers yang berpotensi menjadi pelanggan anda iaitu user aktif malaysia. Ciri-cirinya adalah anda nak dapatkan 5K, 10K followers memerlukan masa kerana cara ini menggunakan fungsi Auto Follow, AutoLike, AutoKomen dll. Followers anda kekal dan tidak drop dengan ketara. 

Soft Reminder : Kebanyakan servis diluar sana kenakan cas secara bulanan dan memerlukan login detail username dan password igshop anda.

Kami dedahkan tools yang telah membantu lebih 1578+ usahawan sejak 2018 melonjakkan lagi followers dan jualan di Instagram.

IGMONSTA

IG Monsta expose brand anda kepada lebih ramai audience
 yang targeted secara autopilot.

Kenapa anda perlu langgan mana2 servis sedangkan anda boleh buat sendiri? 
Jimat kos & masa autopilot bisnes anda dengan selamat.

UNLIMITED ACCOUNT INSTA

Boleh urus unlimited akaun instagram serentak.

AUTO FOLLOW

Tingkatkan real followers yang targeted dengan produk anda.

AUTO LIKES

Auto Like gambar pengguna instagram mengikut target market kita.

AUTO DIRECT MESSAGE(DM)

Fungsi direct mesej kepada followers yang baru follow akaun IG anda.

AUTO UNFOLLOW

Unfollow users yang tak follow back akaun Instagram anda.

TURBO UNFOLLOW

 Turbo Unfollow users yang tak follow back akaun Instagram anda.

FILTER TARGET AUDIENCE

Fungsi tapisan pada bahagian targeting untuk dapatkan followers yg lebih targeted.

AUTO LIKE IN TIMELINE

Auto Like posting followers kita untuk kekalkan engagement.

AUTO COMMENT

Mulakan perbualan di ruang komen IG dengan audience.

Boost audience reach secara autopilot

IG Monsta meningkatkan audience reach yang baru & targeted secara autopilot untuk bantu anda boost jualan.

Anda akan dibimbing secara online untuk menguasai ilmu dan teknik untuk menggunakan Instagram dalam business secara efektif.

JIMAT KOS & MASA

Lebih murah dari IG Ads, bekerja secara autopilot 24/7.

SKYROCKET ROI & JUALAN

Dekatkan brand dengan targeted audience untuk skyrocket jualan.

Apa yang anda akan dapat?

TRAINING TUTORIAL

Tutorial ‘Boost Your Followers’ langkah demi langkah cara untuk memaksimakan impak penggunaan IGMONSTA

GROUP SUPPORT

Group support yang aktif melalui Whatsapp dan Facebook.

INSTAGRAM CLASS

Belajar tentang teknik dan strategi pemasaran IG yang telah diuji dan berimpak tinggi. (Dalam Group Support)

FREE UPDATE

Update applikasi IGMONSTA anda dan akses setiap kelebihan dan ciri – ciri baru secara percuma.

FAQ

Soalan lazim tentang IGMONSTA.

Tidak. IGMonsta hanya boleh di install ke dalam handphone android sahaja.

Tidak. Harga jualan yang tertera di bawah adalah akses setahun. Jika anda ingin teruskan langganan pada tahun berikutnya, renew hanya RM50 sahaja setahun.

Ya. Sangat user friendly dan mudah digunakan. Video training juga disediakan.

Jangan risau tentang itu. IGMONSTA telah digunakan lebih 1 tahun dan masih berfungsi dengan baik dan telah membantu lebih 1578+ user di seluruh Malaysia. IGMONSTA akan sentiasa di update dari masa ke masa dan anda akan dapat secara PERCUMA sahaja.

IGMONSTA sangat secure dan stable. Ianya adalah sistem berbentuk APPS yang perlu diinstall di handphone dan bukan berbentuk Web Base.

Tidak. IGMONSTA hanya mempunyai 9 fungsi yang tertera di atas.

Depends. Instagram akan menyekat “suspicious activity”. Tiada risiko kena block jika anda set limit activity yang ditetapkan (Akan disediakan video training) dan tidak berlaku clash activity dengan Apps IGMONSTA ( Tidak lakukan aktiviti Follow Unfollow secara manual atau melanggan mana-mana servis naikkan followers ketika Apps sedang berjalan.

Ya, betul. IGMonsta adalah apps yang tarik real targeted followers mengikut niche bisnes anda iaitu orang yang berpotensi menjadi pelanggan anda. Bukannya fake followers atau international followers.

Testimoni Pengguna

Lihat bagaimana IG Monsta membantu peniaga untuk
roketkan jualan online mereka di Instagram.

Beli & Download IGMONSTA

Anda mungkin tidak akan jumpa lagi Apps, Sistem, Software atau sebarang tool Instagram dengan cas serendah ini.

Paling tidak, anda hanya akan jumpa yang mengenakan cas bulanan.

Cuba anda buat kira-kira, jika anda melanggan mana2 sistem yang di cas RM 30 sebulan, bayangkan setahun? 

RM 30 x 12 = RM 360

Atau mungkin anda ambil mana-mana servis untuk dapatkan 2K,5K, atau 10K followers, anda terpaksa spend ratusan ringgit.

Kini anda ada pilihan untuk lebih Super Duper Jimat dan tak payah dah ambik mana-mana servis naikkan followers lagi lepasni.

Anda boleh lakukan sendiri.

Jadi berapa yang perlu anda laburkan untuk 
Akses IGMONSTA ni?

Anda tak perlu keluarkan kos RM 360 setahun untuk langgan mana2 apps atau sistem.
Dan anda juga tak perlu bazirkan beratus-ratus duit anda lagi dengan mana2 servis naikkan followers di luar sana.

Dengan hanya pelaburan yang jauh lebih rendah,
dapatkan akses IGMONSTA dengan harga:

RM 360

RM 289

RM 239

RM 189

Ya, anda hanya perlu melabur untuk meroket bisnes di Insta RM189 untuk tahun pertama seterusnya RM50 untuk renew pada tahun berikutnya dan anda juga akan dapat semua di bawah.

Wott…Wott… Nanti Dulu! Ada Lagi!

Saya betul-betul nak pastikan anda betul-betul MAKSIMUMKAN bisnes anda di Instagram untuk lakukan jualan berganda.

Saya nak bagi lagi Bonus Killer + Diskaun RM 40
(Teruskan baca ke bawah)

PREMIUM BONUS 1

Strategi Instagram Ads yang proven berkesan bernilai RM97.
Anda akan belajar bagaimana untuk hasilkan iklan tanpa copywriting tetapi leads berdesup-desup.

Teknik dan strategi ditunjukkan step by step bermula daripada hasilkan bahan iklan mengikut format yang proven berkesan, sehinggalah kepada FB Ads setting.

PREMIUM BONUS 2

Di Instagram memang perlukan posting gambar yang cantik dan video yang menarik. Edit gambar mungkin ramai dah yang power tapi tak ramai yang tahu edit video. Dengan panduan edit video dengan menggunakan smartphone standing video professional bernilai RM49. Anda boleh hasilkan content untuk bisnes, branding dan juga bahan marketing.

Saya bongkar apps yg mana bagus dan yang mana tak bagus. Yang mana apps PERCUMA dan yang mana berbayar. Dan yang penting, tutorial yang ditunjukkan untuk hasilkan video professional hnya menggunakan apps PERCUMA sahaja.

PREMIUM BONUS 3

Di bahagian bio IGShop anda hanya letak link whatsapp? Leceh bila anda jual lebih dari 1 produk dalam 1 IGShop. Jangan risau lagi, saya bagi anda Panduan Setup Store Ecommerce yang lengkap dengan payment gateway, sistem inventory untuk unlimited produk, sistem urus agent dll. Ya, anda tak perlu keluarkan sesen pun. Anda dapat PERCUMA sahaja.

Jangan berlengah lagi, dapatkan IGMONSTA sekarang!

Anda sedang kehilangan ‘easy customers’ dan wang yang banyak tanpa disedari. Muat turun applikasi ini dan biar IGMONSTA hantar lebih ramai hot leads dan pelanggan ke marketing funnel anda secara autopilot.

IGMONSTA

RM 149
  • 1 Apps Auto IG System
  • Akses Setahun ( RM50 renew tahun berikutnya)
  • Urus Unlimited Akaun IG Serentak
  • Kelas Asas IG (Di group support)
  • Group Support
  • Video Tutorial
  • Technical Support
  • Bonus Killer
Wanted

Peringatan : Harga akan dinaikkan dari masa ke masa. Saya tak jamin, harga di atas kekal lama. Grab sekarang sementara harga masih rendah.

Scroll to Top